پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
« سرطانهاي پوست»
نوشته شده در 18 مهر 1389
بازدید : 2087
نویسنده : TAKPAR

 

سرطانهاي پوستي عمدتاً سه نوع هستند:

1.       Basal cell carcinoma (B.CC) سرطانهاي سلولهاي پايه اي شايع ترين سرطان پوستي

2.      Squamous cell carcinoma(S.CC) سرطان سلولهاي شاخي

3.     Malignant Melanoma( M.M) ملانوم بدخيم: ( مرگ آفرين ترين سرطان پوستي)

 


:: موضوعات مرتبط: پزشکی , ,
:: برچسب‌ها: « سرطانهاي پوست» ,



مراقبت از پا در بيماران ديابتي
نوشته شده در 18 مهر 1389
بازدید : 2097
نویسنده : TAKPAR

پاي شما منشاء بي نيازي شما از ديگران است. با پاهايتان كمي محبت آميزتر برخورد نمائيد و مطمئن شويد كه پزشكتان در هر ويزيت مهربانانه آن را بررسي مي نمايد.

درد پاي ديابتي

ديابت از 2 طريق به پا آسيب مي رساند:

1-     با كم خوني كه سبب مي شود اكسيژن و مواد غذايي به پاها نرسند و بنابراين زخم ها و بريدگيها و تاولها دير بهبود مي يابند.

2-     نروپاتي(بيماري عصب پا) كه سبب بي حسي در پاها مي شود.

 وقتي شما نتوانيد بريدگي ها و تاولها را حس كنيد پاي شما مستعد زخمها و عفونتهاي شديد مي شود و در اين هنگام عفونتها عميق تر مي شوند و به قطع اندام شما منجر مي شود. قطع اندام تحتاني در ديابتي ها 10 برابر شايعتر است.

-         نروپاتي

1-     پاها و بخصوص لابلاي انگشتان خود را هر روز بررسي كنيد. آسيب اعصاب پا ممكن است سبب شود تا مراحل پيشرفت زخم  را حس نكنيد.

2-    پاها را با آب ولرم - نه داغ- بشوييد . ابتدا گرمي آب را با دستها چك كنيد و بعد پاها را بشوييد. پاها را در آب گرم غوطه ور نسازيد چون زخمهاي ناشي از فرو بردن پاها در آب گرم ديرتر خوب ميشوند. پاها را بخصوص لابلاي انگشتان را به آرامي خشك كنيد.

3-   كفش تنگ و نامناسب سبب تاول و سپس زخم و عفونت مي شود كه به سختي بهبود مي يابد. كفش و جوراب مناسب تهيه كنيد. كمترين قرمزي و تحريك پا را مهم قلمداد كنيد.كفشها را قبل از خريد از نظر درزها و حاشيه ها نيز بررسي كنيد.

4-    سعي كنيد كفش راحتي همراه با جوراب بپوشيد . چرم و پلاستيك ميتواند پاي شما را تحريك كند و تاول ايجاد كند . جوراب ضخيم بپوشيد تا پاي شما و ميخچه ها را از زخم شدن حفظ نمايد. هر گاه احساس سوزن سوزن شدن ، بي حسي، كرختي يا هر علامت غير معمول در پاها كرديد با پزشكتان مشورت كنيد. حتي اگر اين احساس ناچيز باشد.

5-    پوست پا را نرم ولي خشك نگهداريد. پوست ترك خورده بيشتر مستعد عفونت است و اگر عفونت يابد ديرتر بهبود مي يابد. بنابراين از لوسيونهاي پوستي بطور روزانه استفاده كنيد. ناخن هاي پا را مرتب و انتهاي آنها را صاف كنيد تا از رشد درون گوشت آنها جلوگيري شود. از سنگ پا پس از دوش گرفتن براي برطرف كردن پينه ها و ميخچه ها به آرامي استفاده كنيد. به يك ورزش مانند شنا يا دوچرخه سواري كه فشارزيادي به پاها ايجاد نمي كند بپردازيد و بهتر است با پزشك خود نيز در اين مورد مشورت كنيد.

6-    در افرادي كه از درد پاي ناشي از ديابت يا ضعف عضلاني رنج مي برند ممكن است از پروتز مخصوص در كفش استفاده شود.

7-    بهترين روش كنترل درد پا كنترل قند خون است. با كنترل دقيقتر قند خون دردهاي عصبي كاهش مي يابند. استفاده از رژيم غذايي، ورزش و دارو در صورت نياز كمك كننده است.  

 منبع : EzineArticles.com

 


:: موضوعات مرتبط: پزشکی , ,
:: برچسب‌ها: مراقبت از پا در بيماران ديابتي ,



بازدید : 2257
نویسنده : TAKPAR

 

حج و بيماريهاي مسري و غير مسري و راهنماي حجاج بيت االله الحرام

حج كه زيارت گروهي خانه خدا در شهر مكه از كشور عربستان سعودي مي باشد بعنوان مركز اصلي مهاجرت ميليونها مسلمان با نژادها و قومهاي مختلف ا ست وبا هيچ تجمع ديگري از نظر نظم و ترتيب قابل قياس نيست و بكرات بيماريهاي عفوني مسري در حين مراسم و پس از آن گزارش شده است. حج سال 2010 در اولين هفته نوامبر برابر با آبانماه آغاز مي گردد و در اين زمان باقي مانده بسياري از بيماريها را ميتوان با اقدامات پيشگيري متوقف ساخت.

ارزيابي هاي پيشگيري در حج

پادشاهي عربستان سعودي خدمات بهداشتي براي تمام حجاج و وسايل لازم براي كنترل دقيق عفونت را فراهم ساخته است در سال 2009 وزارت بهداشت عربستان سعودي 24 بيمارستان با 4964 تخت كه 547 عدد از آنها تختهاي ويژه بودند را آماده نموده است. بيش از 136 مركز مراقبتهاي بهداشتي در نزديكي و مجاورت مراسم با آخرين تجهيزات پزشكي پيشرفته و سيستمهاي اورژانس و 17609 پرسنل حرفه اي جهت فراهم كردن شرايط مراقبت بهداشتي بالا براي تمام حجاج بصورت مجاني فراهم نمود.

-        تعداد زيادي از افسران مرزهاي هوايي- دريايي و خشكي را كنترل مي كنند و حدود 39 گروه بهداشتي اطراف محل برگزاري مراسم خدمات را ارائه مي دهند .  از اين تعداد 18 تيم بصورت ثابت و 21 تيم بصورت سيار خدمات را ارائه مي دهند و ا ينها در اردوگاهها محل استقرار زائرين چرخش مي نمايند.

-        در ترمينال حج فرودگاه بين المللي King Abdulaziz كه محل ورودي اصلي گروه زيادي از حجاج است يك ايستگاه جديد تأسيس شده كه همزمان ميتواند 80000 زائر را همزمان پذيرا باشد.در هر 18 مركز فعال حجاج دواتاق معاينه و يك سالن انتظار بزرگ براي ارزيابي حجاج ورودي به عربستان وجود دارد كه وضعيت واكسيناسيون آنها را كنترل مي كند و توصيه هاي پيشگيري را انجام مي دهند. هر زائر كه احتمال بيماري مسري دارد را جدا نموده و با آمبولانس به 200 تخت اختصاص يافته انتقال مي دهند

-        9 بيماري سرايت پذير بوسيله تيمهاي سيار و ثابت به يك مركز فرماندهي نظارت بر بيماريها از طريق تلفتهاي موبايل گزارش مي شوند. اين بيماريها شامل 1- آنفلوانزا 2- مننگوكوك 3- بيماري شبه آنفلوانزا 4- مسموميت غذايي 5- تب هاي خونريزي دهنده ويروسي 6- تب زرد 7- وبا 8- فلج 9- طاعون است.

 

 

-         بيماري مننگوكوكي

در طول حج افراد ناقل بيماري مننگوكوكي به 80% مي رسند كه بعلت شلوغي بيش از حد ، رطوبت بالا و هواي آلوده و متراكم مي باشد و وقتي افراد ناقل به اين حد اقزايش يابند خطر شيوع بيماري بالا مي رود . در سال 1987 در مكه مننگوكوك گروه A شيوع يافت و بعد از واكسيناسيون شيوعي گزارش نشد در سال 2000 و 2001 دو اپيدمي مننگوكوكي در عربستان سعودي و بين الملل گزارش شد و به همين دليل توصيه گرديد بجاي واكسن 2 ظرفيتي از واكسن 4 ظرفيتي براي حجاج استفاده شود(A,C,Y,W135) .

-         بيماريهاي عفوني دستگاه تنفس

تماسهاي نزديك در بين حجاج در هنگام ازدحام ، محل خواب مشترك و بخصوص در چادرها و هواي آلوده و متراكم ريسك انتقال عفونتهاي تنفسي را بالا مي برند بخصوص اگر حج در فصل زمستان باشد. معمولاً عفونتها ويروسي هستند ولي گاهي عفونتها باكتريايي روي آن سوار مي شوند . 200 نوع ويروس در ايجاد عفونتهاي ويروسي نقش دارند ولي شايع ترين آنها شامل ويروس سنسيشيال تنفسي- پاراآنفلوانزا- آنفلوانزا و ادنوويروس هستند.

-         سل

سن بالا زائرين و عوامل شايع ذكر شده در عفونتهاي تنفسي فوقاني از عوامل افزايش دهنده ابتلاء به  سل هستند. ضمن اينكه بسياري از حجاج از كشورها با شيوع بالاي سل به عربستان مسافرت مي كنند. ريسك دقيق ا نتقال سل نامشخص است ولي در يك مطالعه در 375 زائر سنگاپوري 10% آنها يك تست Quantiferon TB  مثبتو پس از مراسم حج نسبت به زمان قبل از مراسم حج داشته اند.

-         سياه سرفه

شيوع سياه سرفه افزايش 4/1% در مدت اقامت يك ماهه حجاج داشته است . بنابراين حجاج بايد قبل از سفر برعليه سياه سرفه واكسينه شوند.

-         ماسك صورت و واكسيناسيون آنفلوانزا

وزارت بهداشت عربستان توصيه به استفاده از ماسك در محلهاي شلوغ نموده است. همچنين توصيه به واكسيناسيون آنفلوانزا براي حجاج قبل از ورود به عربستان شده است و بايد واكسن تأييد شده سازمان جهاني بهداشت براي نيمكره شمالي و نيمكره جنوبي تزريق شود . توصيه به انجام واكسيناسيون براي افراد پير، افراد با ناراحتي هاي مزمن قلبي ، تنفسي ، كبدي ، كليوي شده است.

 

-         بيماريهاي منتقل از طريق خون

مردان مسلمان با تراشيدن سر مراسم را به پايان مي رسانند و انتقال هپاتيت C-B و HIV  از بيماريهاي اين زمان است. آرايشگرهاي غيرمجاز و غيرقانوني از عوامل انتقال اين بيماريها هستند و آنها با استفاده از تيغهاي غيربهداشتي در كنار جاده كه چندين بار و براي چند نفر استفاده مي شود اقدام به اين عمل غيربهداشتي مي كنند. البته در حجاج كشور ما چنين روشي مرسوم نيست. به همين دليل توصيه به واكسيناسيون هپاتيت B در تمام  حجاج ساير كشورها امري پيشگيرانه و منطقي است.

-         اسهال و مسموميت غذايي

در سال 2002 در مطالعه اي اسهال سومين عامل بستري حجاج در حج بود. وبا در چندين مورد عامل اسهال پس از حج بوده است و آخرين بار 102 نفر از حجاج در سال 1989 مبتلا شدند. بهبود آب آشاميدني و دفع فاضلاب به شكل مناسب شيوع اسهال را كاهش داده است. خطر انتقال وبا از كشورها با شيوع بالا به مكه هميشه مد نظر دست اندركاران حج بوده است. ورود غذا توسط حجاج و توريستها ممنوع مي باشد. فقط غذاهاي كنسرو شده به روش بهداشتي و در حجم كم اجازه ورود به عربستان را دارد.

-         فلج اطفال

در 4 كشور افغانستان هند- پاكستان و نيجريه فلج اطفال ريشه كن نشده است. تمام حجاج اين 4 كشور بدون در نظر گرفتن سن ووضعيت بهداشتي بايد يك دوز واكسن فلج خوراكي دريافت نمايد و د ريافت واكسن فلج خوراكي 6 هفته قبل از ورود به عربستان براي ويزاي ورود لازم است  و ضمناً هنگام ورود نيز بايد واكسن خوراكي فلج را دريافت نمايند.

-        تمام افراد زير 15 سال كه وارد عربستان مي شوند بدون در نظر گرفتن شرح حال واكسيناسيون قبلي هنگام ورود به عربستان سعودي بايد يك دوز واكسن خوراكي فلج اطفال را در نقاط مرزي دريافت نمايند.( توصيه هاي حجاج قبل و بعد از سفر حج)

 

منبع : مجله عفوني و بهداشت عمومي سازمان جهاني بهداشت . سوم اكتبر 2010

 


:: موضوعات مرتبط: مذهبی , ,
:: برچسب‌ها: توصيه هاي لازم براي حجاج قبل از سفر و پس از بازگشت از سفر حج 1389 ,



آمار ايدز تا پايان سال 88
نوشته شده در 18 مهر 1389
بازدید : 2353
نویسنده : TAKPAR

 

سلامتيران:

براساس آمار دانشگاه هاي كشور تااول سال 89

ميزان ابتلاء به ايدز:               20975 نفر

مردان:                              6/92درصد

زنان:                                 4/7 درصد

2/38 درصد از مبتلايان در گروه سني 34-25 سال قرار دارند.

 

 

 


علل ابتلاء به ايدز در سال 88

تزريق با وسايل مشترك                      8/69%

رابطه جنسي محافظت نشده              9/8%

فرآورده هاي خوني آلوده                     2/1%

مادر به كودك                                    6/0%

نامشخص                                        5/19%

 


 

ايدز جوانان را تهديد مي كند.

امروز ابتلاء به ايدز از طريق تماس جنسي محافظت نشده در حال افزايش است.

 


 

افزايش سن ازدواج و آمار طلاق خطر انتقال ايدز از طريق تماس جنسي محافظت نشده را افزايش  ميدهد.

امروز مخاطب ايدز بيشتر جوانان و نوجوانان هستند.

تغيير  الگوي ابتلاء به ايدز از تزريق با وسايل مشترك به روابط جنسي محافظت نشده را بايد جدي بگيريم.

نوجوانان، جوانان و زنان در مقابل ايدز آسيب پذيرتر هستند.

موج سوم ايدز از طريق ارتباط جنسي محافظت نشده در راه است، هوشيار باشيم.


:: موضوعات مرتبط: پزشکی , ,
:: برچسب‌ها: آمار ايدز تا پايان سال 88 ,



بيماريهاي ناشي از درآمد زياد
نوشته شده در 18 مهر 1389
بازدید : 2214
نویسنده : TAKPAR

WHO/Michael Reid

درآمد بالا ، نوشيدني هاي شيرين و غذاهاي آماده سبب چاقي بيش از حد مردم در امارات متحده عربي شده است.

كمي تحرك و ورزش وقتي با تمايل به غذاهايي با كربوهيدرات ، نمك،چربي و فرآورده هاي قندي فراوان همراه مي شوند خطربروز چاقي را افزايش مي دهند. در سال 2000 نيمي از مردان و زنان در امارات داراي اضافه وزن و يا چاق بوده اند. سازمان بهداشت جهاني مبناي اضافه وزن را BMI برابر يا بيش از kg/m2 25 و چاقي را BMI مساوي يا بيشتر از kg/m2 30 مشخص كرده است .

در سال 2008، در حدود 25% بچه هاي 12-8 ساله درامارات چاق گزارش شده اند. هر جا چاقي وجود دارد ديابت نيز ديده مي شود و احتمال دارد ديابت از 5/13% به 3/19% در سال 2030 برسد .

در امارات افزايش چاقي در مدت زمان كمتر از 50 سال رخ داده است واين زماني آغاز شده كه در سال 1960 نفت توليد گرديد و شيوه زندگي مردم عوض شد يعني بتدريج دامداري، غذاها و سبزيجات خانگي و فعاليتهاي روزانه كمتر شد. پيشرفت كشور امارات بشدت به مهاجريني بستگي داشته كه بيشتر از كشورهاي بنگلادش ، هند ، ايران، پاكستان و فيليپين بوده اند ولي اين جمعيت فقط 20% افراد مهاجر به امارات را تشكيل مي دهند و نمي توانند عامل اضافه وزن باشند.

دكتر ايوب الجوالده - مشاورمنطقه اي تغذيه WHO درشرق مديترانه- مي گويد " مردم قرباني درآمد بالاي خود شده اند . مردم ديگر داراي راننده، خدمتكار براي انجام كارهاي خانه هستند و بطور مكرر به رستورانها مراجعه مي كنند. آنها دستكم سه ساعت را درروزهاي تابستان درمقابل تلويزيون سپري مي كنند. فعاليت كم ، غذاهاي زياد و نامناسب سبب چاقي شده اند . در مدارس نيز نظارتي بر غذا و نوشيدنيها وجود ندارد."

تمام بيماريهاي غير مسري مربوط به تغذيه هستند، بايد نسل جديد را حفظ نموده و فرهنگها را در جوانان تغيير دهيم. دكتربهبهاني رئيس انستيتو تغذيه و بهداشت كويت مي گويد " بچه ها كليد اصلي موفقيت ما هستند آنها مي توانند عادات بزرگسالان را تغيير دهند. امروز ديابت تيپ دو بجاي  افراد چهل سال در بچه هاي 10 ساله ديده مي شود هنوز خانواده فكر مي كنند بچه لاغر بيمارو بچه چاق سالم است. امروز دور ما با غذاهاي بي ارزش احاطه شده است كه به راحتي قابل تهيه هستند . بچه ها دوچرخه سواري يا راهپيمايي نمي كنند. "

منبع: WHO


:: موضوعات مرتبط: پزشکی , ,
:: برچسب‌ها: بيماريهاي ناشي از درآمد زياد ,



بازدید : 2457
نویسنده : TAKPAR

< body> 

 

برای دانلود فایل پاورپوینت اینجا کلیک کنید.

 برای دانلود فایل فلش اینجا کلیک کنید.


:: موضوعات مرتبط: پزشکی , ,
:: برچسب‌ها: افزایش موارد ابتلا به ایدز از طریق رفتارهای جنسی پرخطر ,



نوشته شده در 18 مهر 1389
بازدید : 2168
نویسنده : TAKPAR

شهر بعد از جنگ

روزه گاری شهرما ویران نبود...........................دین فروشی اینقدر آسان نبود

صحبت از موسیقی عرفان نبود.........................هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود

دختران را بی حجابی ننگ بود.......................رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود

مر جعیت مظهر تکریم بود............................... حکم او عالمی را تسلیم بود

یک سخن بود هزاران مشتری ...........................آن هم از لوث قرائت ها بری

وای که در سال سیاه دو هزار ............................کار فرهنگی شده پخش نوار

پشت پا بردین زدن آزاد کیست........................حرف حق گفتن عقب افتادگیست

آخر ای پرده نشین فاطمه.................................... توبرس به داد دین فاطمه

بی منکر ها همه معروف شد...........................کینه توزی با ولی مکشوف شد

در به روی رشوه گیران باز شد..............................دشمنی بانائبش آغاز شد

بی تو دلهامان به جان آمد بیا................................کاردها بر استخان آمد بیا

گوش کن اینک نوای جنگ را.............................. قصه شهر بعد ازجنگ را

قصه ای پرسوز تاب و التهاب..........................قصه ای تلخ سراسر اضطراب

قصه شهر ی که غرق درد بود......................... آتش شهوت درونش سرد بود

شهر ما شب های خیبر یاداشت............................باشهادت انس دیرینه داشت

ناگهان این شهر ما بیدرد شد.............................آتش غیرت درونش سرد شد

حال رازها در شهر قصه چپ شده........................ پوشش خاکی لباس رپ شده

دیگر از جبهه در این جا رنگ نییست................ دیگر آن حال هوای جنگ نیست

یا خمینی ای خلیل بت شکن.................................خیز بنگر فتنهای شهر من

جبهه ویاران من گم گشتهاند............................غرق در نسیان مردم گشته اند

پس چه شد یاد پرستوهای جنگ...........................یا جبهه یاد آن خونین تفنگ

شهر من پس حجب وحیایت پس چه شد؟.................ناله مهدی بیایت چه شد؟

ای بسیجی کو صفای جبهه ها؟..........................کفر نگویم کو خدای جبهه ها؟

ای جماعت ناله ام را بشنوید.............................درد چندین ساله ام را بشنوید

بنگر این لکه ننگ را........................................فتنه شهر بعد از جنگ را

عده ای با نامتان نان میخورند........................ای شهدان خونتان را می خورند

جنگ رفت شهر ما تاریک شد............................راه وصل عاشقان باریک شد

شما رفته مردم ریایی شدند................................... برخی دگر شیمیایی شدند

نه آن شیمیایی که در جنگ بود........................نه آن گاز سمی که بی رنگ بود

همانانی  که رنگ ریا می زنند.............................بز سینه سنگ خدا  می زنند

همانانی یادی زبن می کنند..................................فضا را پر از ادکلن می کنند

به یک چک رشوه خور می شوند...................به یک حکم مسئول کل می شوند

همانانی که در بی حجابی تکند............................. سزاوار یک قبضه نارنجکند

به سنگ تحاجم محک می شوند..........................ومثل عروسک بزک می شوند

از اینها بپرسید کهمهران کجاست؟................. شلمچه ،حلبچه،مریوان کجاست؟

از اینها بپرسید که بابایی که بود؟.................رجایی،حسن پور، اللهیاری که بود؟

کسی فکر گلهای این باغ نیست........................کسی مثل آن روز ها داغ نیست

همه ناگهان عاقبت خوشدند.........................ویک شبه از این رو به آن روشدن

کسی بر شهدان سلامی نگفت................................رضای خدا را کلامی نگفت

بیایید که مردم بهتر شویم...........................در این روزگار خداترس تر شویم

بیا تا تجدید پیمان کنیم .....................................نگاهی به قبر شهدان کنیم




نوشته شده در 18 مهر 1389
بازدید : 2361
نویسنده : TAKPAR

در ادامه برنامه یک چراغ راهنما را می بینید که به صورت دو وضعیته بوده و دارای نمایشگر زمان بوده

 

#include
#include
#include
unsigned char bcd,i;
void main (void)
    {
    DDRB=0xFF; 
    DDRC=0xFF;
    DDRD=0xFF;
    while (1)
        {
        for(i=60;i!=0xff;i--)
            {
            if(i>=4)
                {
                PORTC=0x21;
                bcd=bin2bcd(i-4);
                PORTB=bcd;
                bcd=bin2bcd(i);
                PORTD=bcd;
                }
            else
                {
                PORTC=0x11;
                PORTB=0;
                bcd=bin2bcd(i);
                PORTD=bcd;
                }
            delay_ms(1000);
            }
        for(i=60;i!=0xff;i--)
            {
            if(i>=4)
                {
                PORTC=0x0C;
                bcd=bin2bcd(i-4);
                PORTD=bcd;
                bcd=bin2bcd(i);
                PORTB=bcd;
                }
            else
                {
                PORTC=0x0A;
                PORTD=0;
                bcd=bin2bcd(i);
                PORTB=bcd;
                }
            delay_ms(1000);
            }
        }
    }
   

شماتیک:

الکترونیک ایران


:: موضوعات مرتبط: آﻣﻮزش و ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت , ,
:: برچسب‌ها: شماتیک: ,



کنترول سرو موتور
نوشته شده در 18 مهر 1389
بازدید : 2294
نویسنده : TAKPAR

در برنامه زیر کنترول سرو موتور را به وسیله یک پتانسیومتر کنترول می کنیم  

 

#include
#include
#include
#include

#asm
  .equ __lcd_port=0x18
#endasm
#include
#define adc_vref_type 0xC0
unsigned int read_adc(unsigned char);
    float drj;
    unsigned int data;
char code[20];
void main(void)
    {

    PORTA=0x00;
    DDRA=0x00;
    DDRD=0x20;
        
    ADMUX=adc_vref_type;
    ADCSRA=0x85;
    lcd_init(16);
    
    TCCR1A=0x80;
    TCCR1B=0x12;
    TCNT1=0;
    ICR1H=0x4E;
    ICR1L=0x20;
    OCR1A=1000;
    
    while (1)
        {
        data=read_adc(0);
        lcd_clear();
        sprintf(code,"ADC=%d",data);
        lcd_puts(code);
        lcd_gotoxy(0,1);
        if(data>=500)
            {
            drj=(data-500)/5.5556;

            }
        if(data<500)
            {
            drj=(500-data)/-5.5556;
            }    
        ftoa(drj,2,code);
        lcd_putsf("zavye=");
        lcd_puts(code);  
        OCR1A=data+1000;   
        delay_ms(500);
        };     
    }
unsigned int read_adc(unsigned char adc_input)
    {
    ADMUX|=adc_input;
    ADCSRA|=0x40;
    while((ADCSRA & 0x10)==0);
    ADCSRA|=0x10;
    return ADCW;
    }

شماتیک

الکترونیک ایران


:: موضوعات مرتبط: آﻣﻮزش و ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت , ,
:: برچسب‌ها: کنترول سرو موتور ,



پروژه ماشین حساب مهندسی
نوشته شده در 18 مهر 1389
بازدید : 2185
نویسنده : TAKPAR

:: موضوعات مرتبط: آﻣﻮزش و ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت , ,
:: برچسب‌ها: پروژه ماشین حساب مهندسی ,